ŠKATLICA PRESENEČENJA - ROJSTNI DAN



Razmišljate, kaj bi podarili vaši dragi prijateljici, mogoče sestri, mami ali osebi, ki vam veliko pomeni in bi želeli, da je nekaj posebnega, ki jo bo presenetilo in ji bo ostal lep spomin na vas?

Predstavljam vam škatlico presenečenja, ki že sama pove, da se v njej skriva nekaj, kar navzven ni mogoče videti. V njej je lahko skrit osebni spomin, lahko je napisan verz, ki jo spomni na lepe trenutke, lahko je nekaj, kar je značilno samo zanjo. Tako bo obdarovanka vedela, da jo dobro poznate in veste, kaj se skriva v njenem srcu.














Predstavljena škatlica je bila izdelana po naročilu za gospo, ki praznuje 70. rojstni dan in uživa v cvetnih dekoracijah. Liliji sta narejeni iz belega murvinega papirja, pod samokolnico pa sta dve nežni rumeni vrtnici iz riževega papirja. Ker je naročnica želela obdarovanki skriti nekaj osebnega, je na spodnji strani vstavljena čisto majčkena kuverta za droben spomin. 
Verz je napisan v kaligrafski pisavi s črnilom v zlati barvi.

Če želite nekaj osebnega za posebne priložnosti, kot so rojstni dnevi, poroke, rojstva, krsti, birme, upokojitve, diplome ali kar tako podariti dragi osebi za trajen spomin, mi zaupajte vaše želje na e-mail: magicart.craft@gmail.com in poskušala vam jih bom maksimalno izpolniti. Vesela bom za vaše zaupanje.

                                    Magic Art Unikatni izdelki
                                             by Klavdija Zorn 
                              www.facebook.com/magic.craftart

Komentarji

Priljubljene objave