POLETNI SPOMINI


Dolgo vroče poletje se zaključuje, nam pa ostajajo spomini na morje, sonce, peščene plaže in nepozabna doživetja.
Uživanje na plažah in soncu, ob prijetnem božajočem vetru in opazovanju jadrnic in galebov nas sprošča in pomirja in nam povrne moč in energijo.
Nekaj teh prijetnih spominov želimo zadržati, da nas bodo greli v mrzlih zimskih dneh, zato si zberemo školjke, kamenčke in veliko domišljije, da jih ohranimo takšne, kot smo si jih ustvarili.

Objava je nastala v sodelovanju z Darilnica Klavdija







Stranice zvezka velikosti 14x14 cm sem pri straneh malo izbočila in prilepila z lepilom, da stojijo v tem položaju.





Stranice zvezka in vrhnji strani sem premazala z belim Gessom, ko se je posušil, sem jih zasenčila z Distress Ink blazinicami v modrih odtenkih in posprejala z Lindy's spreji.



Na vogalih sem odtisnila ribiško mrežo s štampiljko Marianne Design. S stencil šablono in teksturno pasto sem dodala nekaj mehurčkov








Uporabila sem štampiljko Whimsy stamps Goldie, ki sem jo odtisnila na 300 g akvarelni papir in jo pobarvala z Distress Ink blazinicami v akvarelni tehniki.











Vse dodatke, narejene z predstavljenimi šablonami sem izdelala iz belega 300 g papirja in jih zasenčila z Distress Ink blazinicami
Dodatke sem razporedila po pripravljeni osnovi in jih prilepila z 3D lepilom, da malo izstopijo. Z Glossy Accents 3D prozornim medijem sem dodala vodne mehurčke in okrog školjk nekaj perlic z Nuvo drops.
Dodala sem še mrežo, mah, korale, dodatke za plavanje in par morskih rož, narejenih iz modre foam pene s šablono Heartfelt Creations Sparkling Poinsettia.

Tako se je nekaj poletnih spominov ujelo v predstavljeno dekoracijo.




Uporabljen material:










Sledite objavam ostalih članic Design Team:
v četrtek 16.8.2018 Jasmina
v torek 21.8.2018 Romana
v četrtek 23.8.2018 Zvezdana

Vsi naši izdelki so predstavljeni tudi na spletni strani Darilnice Klavdija pod rubriko 




Želim vam lepe poletne spomine

Magic Art Unikatni izdelki
by Klavdija Zorn















Komentarji

Objavite komentar

Priljubljene objave