POMLADNA DEKORACIJA V BALONČKU


V lepih pomladnih sončnih dneh ni težko ustvariti nežne dekoracije, ki nam bo krasila dom, pa še zabavamo se lahko ob tem.
Ker je skrivnost sreče v drobnih stvareh, bomo lahko z zadovoljstvom opazovali nekaj, kar smo si sami ustvarili.

Predstavljam vam postopek izdelave te dekoracije:

V prazen balonček z odprtino nasujemo bel pesek in nekaj kamenčkov.
Dve leseni palčki dolgi 20 cm prelomimo na 3 enake dele, tako da dobimo 6 koščkov in iz njih sestavimo ograjo.

Iz belega murvinega papirja s SIZZIX Thinlits šablono PLUMERIA naredimo 4 cvetove in par zelenih listov. Cvetne liste na sredini pobarvamo z rumeno in oranžno pastelno barvo. Z orodjem za izdelavo rož izdelamo lepe liste in jih zlepimo z lepilno pištolo. Sredino cveta okrasimo z oranžnimi perlicami. Ograjo obložimo z mahom, nanjo nalepimo leseno pikapolonico in vse skupaj vstavimo v balonček.


Na vrhu balončka so oranžne vrtnice, narejene iz riževega papirja s šablono LEA'BELITIES. Za izdelavo vrtnice izrežemo manjši cvet 4-krat, z orodjem oblikujemo cvetne liste, jih zlepimo z lepilno pištolo in na koncu osenčimo z Distress Ink Ripe Persimmon. Naredimo še 8 zelenih listov in dekoriramo vrh balončka. Dodamo 3 metuljčke, ki dodajo piko na i cvetni dekoraciji. Balonček po želji okrasimo s perlicami.


 
                                              Želim vam veliko zabave pri ustvarjanju.                                                       Magic Art Unikatni izdelki
                                                              by Klavdija Zorn
 

Komentarji

Priljubljene objave