VABILA IN POROČNI KONFETI

                          VABILA IN POROČNI KONFETI

                                               ROČNA IZDELAVA

                                               



Ste pred pomembnim korakom v življenju in bi želeli, da bi bil res nekaj posebnega in nepozabnega. Poroka. Vsaka ženska si želi nepozaben poročni dan. Na tak dan si želite povabiti vaše bližnje in daljne sorodnike, prijatelje in vse, ki vam veliko pomenijo. Presenetite jih lahko s posebnim ročno izdelanim vabilom, ki bo za vedno ostal vam in vašim povabljenim v spominu na prelep dogodek.
K vabilom seveda spadajo tudi poročni konfeti, ki jih podarite povabljenim gostom kot zahvalo, da so bili z vami na nepozaben dan.


Komplet zlato - belih vabil in poročnih konfetov je ročno izdelan za poseben dogodek - praznovanje zlate poroke.

 

Vabila so izdelana v zlatem in belem bisernem papirju z vrtnico iz zlatega embossing praha. Vrtnica se barvno ujema z vabilom. Vabila so tudi ročno napisana.




Škatlice so prav tako izdelane v zlatem bisernem papirju in okrašene s satenastim belim trakom ter vrtnico, ki je enaka kot na vabilu



Konfeti so vloženi v vrečke, sešite iz svilenega riževega papirja.











Škatlice s konfeti so zložene v košaro, ki je ročno izdelana in oblečena v nabran satenast trak, ki naredi lep zaključek.
 












Zlatoporočenca sta želela ponovno obuditi spomine na njuno poroko, zato sta povabila svoje najdražje na praznovanje 50. obletnice njunega skupnega življenja.



Magic Art Unikatni izdelki
  by Klavdija Zorn

Komentarji

Priljubljene objave