VOŠČILNICA KNJIGA






Tema današnje objave je izdelava voščilnice v obliki knjige. Objava je nastala v sodelovanju z Darilnica Klavdija





Zame predstavlja knjiga pomirjujoče, sproščujoče ali navdihujoče potovanje v neznana področja, kjer odkrivam nove stvari. Z današnjo objavo vas popeljem v malo drugačen ustvarjalni svet izdelave voščilnice z dodatkom metulja kot simbolom lepote in neskončnosti z mističnim pridihom. Za vas drage ustvarjalke pa je v notranjosti voščilnice dodan verz v kaligrafski pisavi, saj umetniško delo nikoli ne umre.


Motiv na knjigi je narejen s štampiljko Whimsy Stamps Hopeful, pobarvan v akvarelni tehniki in dokončan z barvicami na oljni osnovi.


Orhideje so izdelane iz foamirane pene s šablono Leane Creatief. Za izdelavo rož rada uporabim belo foamirano peno, ker ji lahko po želji dodajam barve.




Kot simbol lepote in neskončnosti sem izdelala metulja. Samo osnovo metulja sem izdelala iz 300 g akvarelnega papirja, ki sem ga pobarvala s črnim GESSOM. Ko se je posušil, sem z lepilno blazinico odtisnila motiv metulja, ga posula z roza embossing prahom in ga segrela z grelno napravo. Metulja sem izdelala s kompletom Marianne Design Collectables.




Za izdelavo voščilnice potrebujemo osnovo 14 x 14 x 1,7 cm. Najprej zgubamo vse štiri stranice, ki predstavljajo globino knjige. Knjigo v velikosti 14 x 14 cm oblečemo v scrapbooking papir. Izrežemo 4 kvadrate v velikosti 14 x 14 cm, 8 čipk s šablono Marianne Design, 4 trake v velikosti 1,5 x 14 cm, 2 v velikosti 1,7 x 14 cm, enega v velikosti 12 x 13 cm in enega 5,5 x 14 cm. 


V predstavljenem videu si lahko ogledate postopek izdelave.






Uporabljen material:















Ne pozabite pogledati v :

četrtek 12.4.2018 Jasminine objave
torek 17.4.2018 Gogine objave - kot gostujoča ustvarjalka
četrtek 19.4.2018 Zvezdanine objave


Vabim vas, da ustvarite vaše čarobne knjigice in jih delite z nami, saj bomo zelo vesele, da smo vas navdihnile z našimi idejami.

Klavdija * Jasmina * Zvezdana


Želim vam lepe ustvarjalne trenutke

Magic Art Unikatni izdelki
by Klavdija Zorn














Komentarji

Objavite komentar

Priljubljene objave